Mitä verkkotunnuksia WebCat myy?
WebCatin valikoimaan kuuluvat sekä kotimaiset että ulkomaiset domainit.

WebCat tarjoaa .fi-verkkotunnusten lisäksi rekisteröitäväksi myös ulkomaisia domaineja. Meiltä saat esimerkiksi .com-, .org- ja .net--verkkotunnukset sekä kaikki muutkin yleisesti myynnissä olevat domainit.

Helpoimmin tarkistat haluamasi verkkotunnuksen saatavuuden WebCat-hausta. Jos kirjoitat hakuun jonkin avainsanan ilman verkkotunnuksen loppuosaa, WebCat näyttää yleisimmät saatavilla olevat verkkotunnukset. Lisäämällä hakuun myös loppuosan voit etsiä juuri tiettyä verkkotunnusta.

Verkkotunnusten hinta vaihtelee loppuosan mukaan ja verkkotunnuksen uusimisen hinta on usein eri kuin ensimmäisen vuoden rekisteröinnin. Näet tällä hetkellä voimassaolevat hinnat, kun etsit vapaana olevia verkkotunnuksia. Hinnat saattavat muuttua myöhemmin ja verkkotunnusten uusiminen tapahtuu kulloinkin voimassaolevan hinnan mukaan.

WebCatin hallittu DNS-nimipalvelu
Näin otat käyttöön WebCatin hallittun DNS-nimipalvelun.