Mikä on WebCat-palvelun DNSSEC-toiminto?
DNSSEC parantaa verkkopalveluiden tietoturvaa.

Kun rekisteröit verkkotunnuksen WebCat-palvelusta, voit halutessasi ottaa käyttöön DNSSEC-toiminnon. DNSSEC on tietoturvaominaisuus, joka estää hakkereita väärentämästä verkkotunnuksen osoitteita esimerkiksi avoimissa WiFi-verkoissa.

DNSSEC kytkee verkkotunnuksen rekisteröinnin ja sen kanssa käytetyn DNS-palvelimen toisiinsa. DNSSEC-asetukset luodaan ensin DNS-palvelimelle, jonka jälkeen samassa yhteydessä luotu avain kytketään itse verkkotunnukseen. Tällöin ainoastaan kyseinen DNS-palvelin on auktorisoitu toimimaan verkkotunnuksen DNS-palvelimena.

Kun käytät WebCat-palvelun hallittua DNS-palvelua, voit ottaa DNSSEC-ominaisuuden käyttöön automaattisesti. WebCat hoitaa kaikki tarvittavat asetukset DNS-palveluun ja kytkee ne verkkotunnukseen. DNSSEC-ominaisuuden päälle kytkeminen ja pois kytkeminen sujuvat kumpikin yhdellä klikkauksella.

Jos käytät ulkopuolista DNS-palvelua, voit luoda DNSSEC-asetukset ensin sinne ja määritellä ne sitten manuaalisesti WebCatin verkkotunnusasetuksiin. Tällöin suosittelemme olemaan tarkkana asetusten kanssa, jtotei verkkotunnus lakkaa toimimasta vahingossa. Voit kuitenkin aina poistaa DNSSEC-ominaisuuden käytöstä yhdellä klikkauksella, jos jotakin menee pieleen.

Mitä verkkotunnuksia WebCat myy?
WebCatin valikoimaan kuuluvat sekä kotimaiset että ulkomaiset domainit.