WebCatin hallittu DNS-nimipalvelu
Näin otat käyttöön WebCatin hallittun DNS-nimipalvelun.

WebCatin hallittulla DNS-nimipalvelulla voit hallita verkkotunnuksesi verkko-osoitteita suoraan WebCat-palvelussa.

Aloita käyttöönotto Muokkaa nimipalvelinasetuksia -painikkeella.

Valitse valikosta uudeksi asetukseksi WebCatin hallittu DNS.

Vahvista uudet asetukset Päivitä nimipalvelinasetukset -painikkeesta. Huomioi, että hyväksyt samalla ClouDNS-palvelun käyttöehdot.

WebCatin verkkotunnusasetuksiin ilmestyy nyt uusi Hallinnoi DNS-tietueita -painike, jolla voit hallita verkkotunnukseen liitettyjä verkko-osoitteita ja muita DNS-tietueita.

Verkkotunnuksen nimipalvelinasetukset
Tietoa WebCat-verkkotunnusten nimipalvelinasetuksista.