Verkkotunnuksen nimipalvelinasetukset
Tietoa WebCat-verkkotunnusten nimipalvelinasetuksista.

Kun rekisteröit uuden verkkotunnuksen, WebCat tekee sille automaattisesti parkkeeratun verkko-osoitteen. Parkkeeratussa verkko-osoitteessa näkyy yksinkertainen oletussivu. Jotta voit ottaa verkkotunnuksen käyttöön muualla, sinun täytyy määritellä verkkotunnukselle oikeat nimipalvelinasetukset.

Pääset muokkaamaan verkkotunnuksen nimipalvelinasetuksia Muokkaa nimipalvelinasetuksia -painikkeesta.

Jos haluat käyttää omaa nimipalvelinta WebCatin ulkopuolisessa järjestelmässä, valitse asetuksista Omat nimipalvelimet

Kirjoita sen jälkeen nimipalvelimien osoitteet niille varattuihin kenttiin ja paina lopuksi Päivitä nimipalvelinasetukset -painiketta ottaaksesi uudet asetukset käyttöön. Huomaa, että nimipalvelimia tarvitaan ainakin kaksi. Halutessasi voit lisätä useampia nimipalvelimia Lisää nimipalvelin -painikkeella.

Verkkotunnuksen uusiminen
Tietoa verkkotunnusten voimassaolon uusimisesta.