Miten vaihdan WebCat-palvelun maksutapaa?
Voit hallita maksutapojasi Tiliasetukset-näkymässä.

WebCat toimii parhaiten, kun olet tallentanut maksutietosi oletusmaksutavaksi. Tällöin voimme uusia verkkotunnuksesi automaattisesti joka vuosi, eivätkä ne pääse vanhenemaan vahingossa.

Voit selailla tallentamiasi maksutapoja Tiliasetusten yhteydestä. Pääset oikeaan paikkaan valitsemalla yläpalkin oikean reunan käyttäjävalikosta ensin Tiliasetukset ja siirtymällä sen jälkeen kielekkeeseen Maksutavat.

Jos olet tallentanut WebCat-palveluun useita eri maksutapoja, saat vaihdettua oletusmaksutapaa "Aseta oletus" -painikkeesta. Voit myös poistaa ylimääräisiä maksutapoja "Poista" -painikkeella. Uuden maksutavan saat lisättyä "Lisää maksutapa" -painikkeella.

Antamasi maksutiedot tallentuvat aina turvallisesti Stripe-palveluun, emmekä me WebCatin puolella näe niitä lainkaan.

Mistä näen WebCat-palvelun laskut ja kuitit?
Kaikki ostokset ovat nähtävissä Tiliasetukset-valinnan alla.